Impresii ale persoanelor care ne-au vizitat

LUCA
24-10-2012
Unchiu NIKI NOTA 10 PENTRU TOT .TOT INAINTE
Anghel Alin
22-09-2012
Buna ziua, Am fost la dumneavoastra in urma cu vreo saptamana, adica mai exact in data de 10.09.2012, vreau sa spun ca ne-am simtit foarte bine la dumnevoastra, am beneficiat de o camera frumoasa si foarte curata, un mic dejun bun si o zona foarte frumoasa unde poti sa te odihnesti foarte bine. Am sa recomand cu multa placere hotelul dumneavoastra la oricine imi va cere un sfat cu privire la cazare in zona Sebesului. Felicitari celor care administreaza acest hotel, fac o munca foarte buna.
Pletea Ioana
07-11-2014
Un hotel minunat si curat, intr-o oaza de liniste. Personalul este foarte atent si binevoitor. Am stat o singura noapte si ne-am simtit foarte bine
Cristian
03-01-2013
Multumim pentru tot, am avut un sejur excelent! Un hotel foarte ingrijit, intr-o locatie excelenta, cu oameni extraordinari si saritori, iar mancarea de la restaurant extraordinara. Nu am puncte negative de mentionat. Se pare ca persoanele de acolo au inteles de asemenea si ca beneficiile aduse in timp sunt infinit mai mari decat profitul adus o singura data, cum este in cazul altor locatii. Multumim inca o data!

Pe cei care ne-au trecut pragul ii rugam sa ne lase inscriptionat o particica din amintirile avute la Hotel Nicky fie bune, fie rele, iar pentru cei care inca nu ne-au vizitat ii poftim sa o faca chiar si virtual prin intermediul acestui site.

Recomandari galerie foto